Thursday, 7 September 2017

Satu persatu mereka pergi...

Sayu rasa hati ini but la anak2 dah jauh dari mata... Tu la... dulu malaih nak anak banyak2.... sekarang sunyi pulak...

Pada 29 Julai yg lepas, anak yg ke 2 telah berangkat ke australia... Kemudian anakku yg pertama pulak masuk unimap... Yang tinggal anak bungsu ku yang dah form 4... Tahun depan amik SPM... Lepas tu taktau la kat mana pulak yg sorang ni nak study...

Aleh2 tinggai la aku dengan hasben ...

Sedihnya... tapi demi masa depan mereka, kurelakan ja la... Sampai bila asyik bak berkepit dgn mak ayah...kan..kan...

Dulu2 akupun camtu gak, aku anak last dlm family, jadi aku la yg last keluar masuk asrama.. form 4 masa tu, mrsm beseri perlis... 1985-1986...

Tuesday, 8 August 2017

belajar AUTOCAD 2

Aku belajar dari adik2 kaedah nak trim, cut and erase, kemudian pakai array etc...

Selain belajar line, aku jg mula belajar
1. circle
2. arc
3. ellipse

Ketiga2 yang di atas pun terdapat byk kaedah untuk melukis...






Saturday, 17 June 2017

belajar AUTOCAD

Hari ini pensyarah otai ni nak belajar AUTOCAD...

Duk kat lab ECAD senang sikit,
 pakai komputer student,
baru rasa macam student...hehe

minggu ni belaajar buat garisan udah le....




















Satu persatu mereka pergi...

Sayu rasa hati ini but la anak2 dah jauh dari mata... Tu la... dulu malaih nak anak banyak2.... sekarang sunyi pulak... Pada 29 Julai yg l...

Popular Posts